Корисні поради
Корисні поради
Салат з бурим рисом манго та томатами
Салат з бурим рисом манго та томатами
35-40 хв
1
vegetarian
glutten free
Відкрийте для себе нове смачне поєднання рису та томатів із екзотичним фруктом манго. Салат на основі цих інгредієнтів здивує своєю свіжістю, ситністю та насиченістю смаків.
Складові:
1. Рис бурий відварний 100 г
2. Мікс томатів 100 г
3. Мікс салатної зелені 15 г
4. Кінза 5 г
5. Мікрозелень 5 г
6. Манго 30 г
Заправка:
7. Кинза листя 4
8. Чилі червоний свіжий 2
9. Оливкова олія 30 г
10. Сіль 2
11. Фреш лимона 2 мл
12. Цедра лимона 2 г
13. Синя цибуля 5 г
Приготування:
1. Рис добре промити та замочити на 30 хвилин. Готувати у співвідношенні 1:2 під закритою кришкою 20-25 хв. (Після закипання рис підсолити, акуратно перемішати, не пошкоджуючи рисинки та знизити вогонь). Після рис зняти з вогню та залишити настоятися під кришкою 10-15 хвилин.
2. Заправка:
Цибулю, цедру лимона, чилі та кінзу нарізати дрібним кубиком, додати олію, фреш лимона та сіль. Замішати.
3. На дно тарілки викласти рис, полити частину заправки. Зверху додати нарізаний манго, листя салату, з кінзою та мікрозеленню, додати нарізані томати та полити залишком заправки.
Смачного!