arrow
Наш сайт використовує файли cookie

Корисні поради

Книга рецептів

Салат з бурим рисом манго та томатами

Салат з бурим рисом манго та томатами

time

35-40 хв

portion

1

vegan

vegetarian

glutten

glutten free

Відкрийте для себе нове смачне поєднання рису та томатів із екзотичним фруктом манго. Салат на основі цих інгредієнтів здивує своєю свіжістю, ситністю та насиченістю смаків.

Складові:

    1. Рис бурий відварний 100 г

    2. Мікс томатів 100 г

    3. Мікс салатної зелені 15 г

    4. Кінза 5 г

    5. Мікрозелень 5 г

    6. Манго 30 г

    Заправка:

    7. Кинза листя 4

    8. Чилі червоний свіжий 2

    9. Оливкова олія 30 г

    10. Сіль 2

    11. Фреш лимона 2 мл

    12. Цедра лимона 2 г

    13. Синя цибуля 5 г

image of dish

Приготування:

    1. Рис добре промити та замочити на 30 хвилин. Готувати у співвідношенні 1:2 під закритою кришкою 20-25 хв. (Після закипання рис підсолити, акуратно перемішати, не пошкоджуючи рисинки та знизити вогонь). Після рис зняти з вогню та залишити настоятися під кришкою 10-15 хвилин.

    2. Заправка:

    Цибулю, цедру лимона, чилі та кінзу нарізати дрібним кубиком, додати олію, фреш лимона та сіль. Замішати.

    3. На дно тарілки викласти рис, полити частину заправки. Зверху додати нарізаний манго, листя салату, з кінзою та мікрозеленню, додати нарізані томати та полити залишком заправки.

    Смачного!

lotuslotus
00:00
00:00
00:00

Поділитися рецептом з друзями:

lotus petals