arrow
Наш сайт використовує файли cookie

Корисні поради

Книга рецептів

RISI e BISI (рис з беконом та зеленим горошком)

RISI e BISI (рис з беконом та зеленим горошком)

time

30-35 хв

portion

1

glutten

glutten free

Рис "al Dante" вперше почали використовувати італійці. Ми ж пропонуємо подавати вишукану страву разом з ароматним беконом і зеленим горошком. А для ще більш насиченого смаку в рецепті використано біло вино. Приємного приготування!

Складові:

    1. Рис Арборіо 40 г

    2. Цибуля 25 г

    3. Часник 5 г

    4. Вершкове масло 25+25 г

    5. Вино біле 25 мл

    6. Бекон 30 г

    7. Зелений горошок 50 г

    8. Бульйон 200+ мл

    9. Петрушка 5-10

    10. Пармезан 25 г

image of dish

Приготування:

    1. На вершковому маслі обсмажити бекон, додати дрібно нарізану цибулю і часник, обсмажити на сер. вогні до прозорості цибулі. Додати рис, обсмажити пару хвилин. Додати вино та випарувати його.

    2. Бульйон паралельно розігріти та після вина додавати порційно в рис. При випаровуванні бульйону додавати нову порцію, помішуючи рис. Готується рис приблизно за принципом різотто лише з використанням більшої кількості бульйону.

    3. Наприкінці приготування додати зелений горошок, проварити кілька хвилин.

    4. Рис "al dante" консистенція, рис повинен бути в густому бульйоні. В кінці до рису з горошком додати вершкове масло, пармезан.

    5. Частину пармезану посипати зверху, додати нарізану петрушку.

    Смачного!

lotuslotus
00:00
00:00
00:00

Поділитися рецептом з друзями:

lotus petals