arrow
Наш сайт використовує файли cookie

Корисні поради

Книга рецептів

Рис із потрухами

Рис із потрухами

time

25-30 хв

portion

1

glutten

glutten free

Дивовижний та ароматний рис у вигляді гарніру з цікавою подачею. Урізноманітнити страву з потрухами та пропареним рисом від ТМ "ART FOODS" допоможуть набори прянощів та спецій з оригінального рецепту. Приємного приготування!

Складові:

    1. Рис пропарений відварений 120 г

    2. Шлунок курячий відварений 30 г

    3. Серце куряче 50 г

    4. Печінка куряча 50 г

    5. Бекон 25 г

    6. Вершк. масло 15 г

    7. Цибуля ріпчаста 50 г

    8. Часник ½ зуб

    9. Стебло селери 15 г

    10. Зелений бол. перець 30 г

    11. Чебрець 1/3 ч.л

    12. Орегано 1/3 ч.л.

    13. Паприка копчена 1/3 ч.л

    14. Ворчестер ½ ч.л

    15. Каєнський перець мелений 1/3 ч.л

    16. Коріандр мелений 1/4 ч.л

    17. Кумін мелений 1/3 ч.л

    18. Зелена цибуля

    19. Петрушка

    20. Кріп

image of dish

Приготування:

    1. Рис добре промити. Готувати у співвідношенні води 1:3. Закинути в киплячу воду, після закипання посолити, перемішати, накрити кришкою і варити на повільному вогні 20 хвилин. Наприкінці рис перевірити та промити гарячою водою.

    2. Курячі шлунки промити та поставити варити на повільний вогонь. Підсолити, додати перець горошком та лавровий лист.

    3. Серце куряче замаринувати в спеціях (коріандр, кумін, куркума, паприка, цибуля, часник), солі та олії. Дати промаринуватися від 10 хвилин, курячу печінку прчистити і нарізати кубиками 0,5 х0, 5см.

    4. Бекон нарізати дрібним кубиком, обсмажити на вершковому маслі пару хвилин, після додати нарізану цибулю і часник, обсмажити 2-3 хвилини і додати нарізане кубиком стебло селери і болгарський перець, нарізаний відварений курячий шлунок перемішати і додати спеції (чебрець, орегано, паприку, чилі та ворчестер). Наприкінці додати рис.

    5. Паралельно на окремій сковороді обсмажити мариноване серце та печінку по кілька хвилин. Додати до рису.

    6. Подавати, зверху посипавши паприкою та різаною зеленню цибулі, петрушки та кропу.

    Смачного!

lotuslotus
00:00
00:00
00:00

Поділитися рецептом з друзями:

lotus petals