Корисні поради
Корисні поради
Перлова каша з горіховим соусом та Ерингами
Перлова каша з горіховим соусом та Ерингами
10-15 хв
1
vegetarian
Гурмани цінують гриби Еринги за м'ясисту структуру та смак. Королівські гриби під горіховим соусом чудово доповнюють м'який смак знайомої з дитинства перлової каші. Приємного приготування!
Складові:
1. Перлова крупа 50 г
2. Вода 350 мл
3. Горіховий соус "Міцукан" 15-20 мл
4. Гриб Еринги 1 шт
5. Соєвий соус 25-50 мл
6. Авокадо ½ шт
7. Чері 1 шт
8. Цибуля шнит
9. Суміш насіння
Приготування:
1. Пшеничну крупу добре промити 3-4 рази, залити водою, і варити на середньому вогні під закритою кришкою, періодично помішуючи до готовності (приблизно 40 хвилин). Насамкінець відкрити кришку і готувати до випаровування залишкової рідини.
2. Гриби Ерінги нарізати стейками завтовшки 1 см, зробити насічки хрест-навхрест. Смажити на добре розігрітій сковороді, в кінці додати соєвий соус, глазурувати гриб у соусі. Мішати, поливати, до випаровування рідини, зняти з вогню.
3. Черрі прогріти на сковороді до тих пір, поки він не лусне, це можна зробити під час обсмажування гриба, але лише до моменту глазурування.
4. Авокадо очистити від шкірки, видалити кісточку та нарізати половинку авокадо тонкими скибочками.
5. Дрібно нарізати цибулю.
6. Готову перлову кашу полити горіховим соусом, викласти авокадо, чері та гриб Ерінг, посипати цибулею та сумішшю насіння (кунжут чорний, кунжут білий, льон).
Смачного!