Корисні поради
Корисні поради
Кускус з карамелізованою цибулею та родзинками
Кускус з карамелізованою цибулею та родзинками
10-30 хв
1
vegetarian
Кускус ТМ "ART FOODS" з ніжною текстурою, легким горіховим присмаком та ароматом манки, відмінно поєднується з солодким смаком карамелізованої цибулі та родзинок. Справжня прикраса вашого столу!
Складові:
1. Кускус 50 г
2. Вода 75 г
3. Цибуля ріпчаста 100 г
4. Олія рослинна 10 мл
5. Суміш спецій 1 ч. л.
6. Ізюм білий 25 г
7. Сіль
8. Кінза 2 гілочки
9. М'ята 2 гілочки
10. Томати 100 г
11.Оливкова олія 1 ч.л.
Суміш спецій для кускусу ½ ч.л.
1. Кумін молот. сухий 1+ ½ ч.л
2. Коріандр молот. сухий 1 ч.л.
3. Кориця молот. суха 1/3 ч.л.
4. Імбир молот. сухий 1/3 ч.л.
5. Куркума молот. суха 1/3 ч.л.
6. Кардамон молот. сухий ¼ ч.л.
7. Чилі молот. сухий ¼ ч.л.
8. Паприка копчена 1 ч. л.
9. Часник молот. сухий ½ ч.л.
10. Цибуля молот.суха ½ ч.л.
Приготування:
1. Кускус, суміш спецій (всі спеції поєднати, добре перемішати до однорідної маси. Зберігати в герметичному посуді в сухому місці), сіль і оливкову олію залити окропом, перемішати і накрити кришкою або плівкою. Залишити в теплому місці та дати запаритися протягом 5-10 хв.
2. Цибулю ріпчасту нарізати соломкою, обсмажити на середньому вогні зі спеціями до готовності цибулі.
3. Родзинки обдати окропом, злити на сито і додати в готову цибулю.
4. Запарений кускус додати до цибулі з родзинками, за необхідності заправити сіллю.
5. Томати обсмажити на розігрітій сковороді. Або змастити олією і запекти в духовці за температури 210+.
6. Кускус перекласти на тарілку, зверху покласти печені томати та посипати кинзою та м'ятою.
Смачного!