arrow
Наш сайт використовує файли cookie

Корисні поради

Книга рецептів

Кускус з карамелізованою цибулею та родзинками

Кускус з карамелізованою цибулею та родзинками

time

10-30 хв

portion

1

vegan

vegetarian

Кускус ТМ "ART FOODS" з ніжною текстурою, легким горіховим присмаком та ароматом манки, відмінно поєднується з солодким смаком карамелізованої цибулі та родзинок. Справжня прикраса вашого столу!

Складові:

    1. Кускус 50 г

    2. Вода 75 г

    3. Цибуля ріпчаста 100 г

    4. Олія рослинна 10 мл

    5. Суміш спецій 1 ч. л.

    6. Ізюм білий 25 г

    7. Сіль

    8. Кінза 2 гілочки

    9. М'ята 2 гілочки

    10. Томати 100 г

    11.Оливкова олія 1 ч.л.

    Суміш спецій для кускусу ½ ч.л.

    1. Кумін молот. сухий 1+ ½ ч.л

    2. Коріандр молот. сухий 1 ч.л.

    3. Кориця молот. суха 1/3 ч.л.

    4. Імбир молот. сухий 1/3 ч.л.

    5. Куркума молот. суха 1/3 ч.л.

    6. Кардамон молот. сухий ¼ ч.л.

    7. Чилі молот. сухий ¼ ч.л.

    8. Паприка копчена 1 ч. л.

    9. Часник молот. сухий ½ ч.л.

    10. Цибуля молот.суха  ½ ч.л.

image of dish

Приготування:

    1. Кускус, суміш спецій (всі спеції поєднати, добре перемішати до однорідної маси. Зберігати в герметичному посуді в сухому місці), сіль і оливкову олію залити окропом, перемішати і накрити кришкою або плівкою. Залишити в теплому місці та дати запаритися протягом 5-10 хв.

    2. Цибулю ріпчасту нарізати соломкою, обсмажити на середньому вогні зі спеціями до готовності цибулі.

    3. Родзинки обдати окропом, злити на сито і додати в готову цибулю.

    4. Запарений кускус додати до цибулі з родзинками, за необхідності заправити сіллю.

    5. Томати обсмажити на розігрітій сковороді. Або змастити олією і запекти в духовці за температури 210+.

    6. Кускус перекласти на тарілку, зверху покласти печені томати та посипати кинзою та м'ятою.

    Смачного!

lotuslotus
00:00
00:00
00:00

Поділитися рецептом з друзями:

lotus petals