arrow
Наш сайт використовує файли cookie

Корисні поради

Книга рецептів

Кукурудзяна каша із зеленою цибулею та горошком

Кукурудзяна каша із зеленою цибулею та горошком

time

5-10 хв

portion

1

vegan

vegetarian

glutten

glutten free

Ароматна та ситна кукурудзяна каша ТМ "ART FOODS" чудово підходить для вечері. М'яка текстура крупи чудово поєднуватиметься із зеленим міксом із овочів та зелені. Спробуйте урізноманітнити смак улюбленої страви, подарувавши їй свіже звучання!

Складові:

    1. Кукурудзяна крупа 30 г

    2. Вода 230 мл

    3. Вершкове масло 10 г

    4. Сіль 1-2 г

    5. Часник ½ зуб.

    6. Зелена цибуля 80 г

    7. Зелений горошок з/м 50 г

    8. Шпинат свіжий 10 г

    9. Чебрець 1 вет.

    10. Петрушка 5 г

    11. Вино біле сухе 10 мл

    12. Оливкова олія 5+ мл

    13. Свіжемолотий чорний перець

image of dish

Приготування:

    1. Крупу добре промити 3-4 рази, залити водою, підсолити і варити на середньому вогні, періодично помішуючи вінчиком. Наприкінці додати вершкове масло. Час приготування – 20 хвилин.

    2. Зелену цибулю помити і нарізати довжиною 4-5 см. Обсмажити на суміші вершкового масла та оливкової олії з гілочкою чебрецю 1-2 хв., після додати зелений горошок і вино, випарувати алкоголь (1-2 хв.), додати листя шпинату та частину листя петрушки. Прогріти, заправити (сіль, перець).

    3. На готову кашу в тарілці викласти зелений мікс, полити оливковою олією, додати свіжу петрушку (цілі листки або нарізані).

    Смачного!

lotuslotus
00:00
00:00
00:00

Поділитися рецептом з друзями:

lotus petals