arrow
Наш сайт використовує файли cookie

Корисні поради

Книга рецептів

Кіноа на кокосовому молоці з карамелізованими бананами

Кіноа на кокосовому молоці з карамелізованими бананами

time

5-10 хв

portion

1

vegan

vegetarian

glutten

glutten free

Ранкова страва, яка подарує не лише незабутні смакові відчуття, а й приємний настрій та заряд бадьорості на цілий день. Кіноа має чисельні корисні властивості, а солодкий смак ягід і фруктів створює запаморочливу феєрію смаків.

Складові:

    1. Кіноа 50 г

    2. Молоко кокосове 100 мл

    3. Банани ½ шт або бейбі

    4. Тростинний цукор 15-20 г

    5. Ягоди 40 г

    6. Фундук 20 г

    7. Насіння Чіа 5 г

image of dish

Приготування:

    1. Кіноа відварити у великій кількості води (1:3) до готовності (приблизно 15 хвилин), відкинути на сито. У сотейник додати кокосове молоко (краще консервоване) та відварену кіноа, довести до кипіння, варити 2-5 хв. В кінці додати чіа і відставити на пару хвилин.

    2. Банан розрізати вздовж навпіл, посипати цукром, покласти на розігріту сковороду і карамелізувати на середньому вогні.

    3. При подачі кашу з бананами прикрасити ягодами та горіхами.

    Смачного!

lotuslotus
00:00
00:00
00:00

Поділитися рецептом з друзями:

lotus petals