arrow
Наш сайт використовує файли cookie

Корисні поради

Книга рецептів

Булгур з індичкою та йогуртовим соусом

Булгур з індичкою та йогуртовим соусом

time

15-20 хв

portion

1

Простий у виконанні, але ситний і оригінальний рецепт приготування булгура з індичкою мало кого зможе залишити байдужим. Йогуртовий соус додає страві пікантності, ідеально завершує всю композицію.

Складові:

    1. Булгур відварний 80 г

    2. Індичка 100 г

    3. Соєвий соус 10 мл

    4. Оливкова олія 10 мл

    5. Паприка копчена 1/3ч.л

    6. Коріандр мелений сухий 1/3 ч.л

    7. Мікс салатів

    8. Стебло селери

    9. Чері

    10. Яйце

    11. Йогурт грецький 25 г

    12. Оливкова олія 5 мл

    13. Фреш лимона 5 мл

    14. Соус "Sriracha" 2

    15. Кумін мелений 1/4 ч.л

    16. Сіль

    17. Чилі пластівці 1-2

image of dish

Приготування:

    1. Булгур промити, залити водою 1:3, довести до кипіння, підсолити та варити на середньому вогні приблизно 10-15 хв. Після цього злити воду і промити теплою водою.

    2. Філе індички підрівняти за товщиною. До стейку додати спеції, соєвий соус та олію.

    Замішати і залишити маринуватися від 15 хвилин до 2-х годин.

    3. До листя салату додати чері, нарізане стебло селери та відварений булгур.

    4. Йогурт з'єднати з іншими інгредієнтами заправки та замішати в однорідну масу.

    5. Яйце відварити будь-яким способом (у круту, в зім'ятку або пашот).

    6. Стейк з індички обсмажити на сковороді з двох сторін, перед подачею зняти філе зі сковороди і дати відпочити м'ясу 2-5 хвилин. Після цього нарізати і подавати з салатом.

    7. На тарілку викласти салат, додати м'ясо та яйце, заправити соусом і пасипати пластівцями чилі за бажання.

    Смачного!

lotuslotus
00:00
00:00
00:00

Поділитися рецептом з друзями:

lotus petals