arrow
Наш сайт використовує файли cookie

Корисні поради

Книга рецептів

Гречана каша з грибами гливи і цибулею пореєм

Гречана каша з грибами гливи і цибулею пореєм

time

20 хв

portion

1

vegan

vegetarian

glutten

glutten free

Ідеальна пісна страва, яка наситить організм і подарує незабутні смакові відчуття. Рецепт максимально простий, але при цьому включає цікаві інгредієнти, здатні урізноманітнити будь-який обідній стіл. Приємного приготування!

Складові:

    1. Гречана крупа 100 г

    2. Вода 200 мл

    3. Гриби вішанки 50 г

    4. Копчена паприка ½ ч.л

    5. Мелений червоний чилі ¼ ч.л.

    6. Сіль ¼ ч.л.

    7. Рослинна олія 10 мл

    8. Цибуля порей 50 г

    9. Часник ½ зуб.

    10. Кріп 10 г

    11. Вершкове масло 25 г

image of dish

Приготування:

    1. Гречану крупу промити, залити водою, довести до кипіння, посолити. Варити 2-5 хв, накрити кришкою, зняти з вогню та дати настоятися 15-20 хвилин.

    2. Гриби розібрати, додати олію та спеції, перемішати. Маринувати 5-10 хвилин.

    3. Цибулю порей нарізати кільцями товщиною 1,5 см і приварити в підсоленій воді 2-5 хв. Злити воду, цибулю викласти на паперовий рушник.

    4. Масло розтопити і готувати на низькій температурі, поки в осад не випадуть пластівці сироватки, і масло не почне пахнути карамеллю.

    5. На сковороді розігріти олію з часником, додати гриби - обсмажити з обох боків до готовності (5-7 хв). Додати цибулю порей і через пару хвилин додати відварену гречану крупу.

    6. Готову суміш викласти на тарілку, полити «коричневим маслом», прикрасити кропом.

    Смачного!

lotuslotus
00:00
00:00
00:00

Поділитися рецептом з друзями:

lotus petals