arrow
Наш сайт використовує файли cookie

Корисні поради

Книга рецептів

Гороховий суп з гарбузом та куміном

Гороховий суп з гарбузом та куміном

time

10-15 хв

portion

4

vegan

vegetarian

glutten

glutten free

Швидкий рецепт неймовірно ніжної та ароматної страви точно не залишить байдужими жодного вашого гостя. Сміливий і приємний смак гороху ідеально вписується в рецепт смачного та водночас поживного супу з гарбузом. Спробуйте!

Складові:

    1. Горох жовтий 150 г

    2. Гарбуз очищений 520 г

    3. Насіння куміну «зіра» ½ ч.л

    4. Кумин мелений ½ ч.л

    5. Червоний мелений перець ¼ ч.л

    6. Імбир сухий мелений ½ ч.л

    7. Паприка копчена мелена ½ ч.л

    8. Топлене вершкове масло «Гхі» 30-50 г

    9. Свіжа кінза

    10. В'ялені томати

    11. Овочевий бульйон

image of dish

Приготування:

    1. Горох добре промити та поставити варити на середньому вогні до готовності (близько 40 хв.).

    2. Захищений і нарізаний гарбуз обсмажити на олії Гхі з додаванням насіння «зіри», дати розкритися ароматам 2-3 хв, переодично помішуючи. Після залити водою або овочевим бульйоном і готувати під закритою кришкою до готовності (приблизно 30 хв.). Готовий гарбуз збити блендером.

    3. Відварений горох додати до гарбузового пюре. Можна залишити горох цілим або трохи перебити, залишаючи частинки гороху в супі.

    4. У гарбузовий гороховий суп додати спеції, прогріти, заправити сіллю, перцем.

    5. Подавати із зеленню кінзи, в'яленим томатом і насінням «зіри», попередньо обсмаженим на сухій сковороді 1-2 хв (для розкриття ароматики).

    Смачного!

lotuslotus
00:00
00:00
00:00

Поділитися рецептом з друзями:

lotus petals