

Блог










Використання ГМО: перспективи та ризики
Вперше із ГМО люди стикнулися в кінці минулого століття. І це стало справжнім проривом у забезпеченні їжею цілої планети. Незвичний підхід і по-справжньому нова технологія дала шанс отримувати більший врожай та зробити його стійкішим. Але разом із тим, у людей з’явилося більше питань і страхів стосовно здоров’я. Тож розвіймо міфи та нарешті дізнаємося про ГМО більше прямо зараз! Що таке ГМОГМО — генетично модифікований за допомогою сучасних ...

Яких вітамінів не вистачає організму зимою?
Вітаміни – наші помічники впродовж всього життя, вони відповідають за фізичне і психологічне здоров’я, підтримують імунітет, зберігають молодість та красу і загалом впливають на безліч процесів в організмі.Проте взимку частка вітамінів, що ми вживаємо у продуктах харчування, стає меншою. Значна кількість фруктів, зелені і цілий ряд овочів зникають з поличок магазинів або стають менш доступними. Ключ до міцного здоров’я, захищеності від прост...

Бобові як замінник м’яса
Ідеальний аналог м’яса чи неповноцінне джерело білка? Про бобові ходить багато легенд, та що говорять про це спеціалісти? Давайте розбиратися! Дієтологи радять додавати до свого раціону багаті мінералами, вітамінами, макро- та мікроелементами бобові: квасолю, сочевицю, маш, горох та ін. Смачний і недорогий продукт може стати гідним джерелом білка. Поживність та доступність — головні переваги бобових. Проте, перш ніж додавати до свого раціону...
